Vakantiehuizen

Aruba Vakantiehuis heeft voor u de juiste villa of vakantiehuis. Is het niet in eigen beheer dan beschikken wij over zoveel contacten op het eiland dat we voor u wel de juiste accomodatie weten te regelen.

Internet / TV
Al onze eigen villa's en vakantiehuizen zijn voorzien van een wireless internet verbinding. Natuurlijk ontbreekt de TV niet, waar u elke dag o.a. kunt kijken naar BVN, de Nederlandstalige zender van populaire Vlaamse en Nederlandse programma's. Maar ook de vertrouwde zenders Ned. 1-2-3.

Airconditioning
Alle slaapkamers hebben een aircosysteem. De airco's worden alleen 's-avonds / 's-nachts gebruikt bij het slapen gaan. Overdag raden we u aan gebruik te maken van de koele, verfrissende passaatwind, door alle ramen open te zetten en de wind door het huis te laten waaien.

Auto
Of uw verblijf op Aruba kort of lang is, u doet er goed aan om een auto te huren. Het openbaar vervoer is niet goed geregeld en de afstanden zijn net te ver om alles lopend af te doen. Met een eigen auto kunt u zich makkelijker en sneller verplaatsen naar een van de vele mooie stranden. Onze villa en vakantiehuizen liggen centraal op het eiland, en dat is ongeveer 5-10 minuten van het vliegveld. en de hoofdstad Oranjestad.

Vragen?
Stel gerust uw vragen zodat wij met uw mee kunnen denken voor een zo aangenaam en zonnig verblijf op Aruba. Klik hier

Wij wensen u alvast een mooie vakantie op Aruba!